Sticky

Hoe werkt de community van Vereniging Eigen Huis?

  • 2 June 2022
  • 0 reacties
  • 679 Bekeken

Reputatie 3

Community voor mensen die vragen hebben over het verduurzamen van hun huis, tips willen delen over langer zelfstandig thuis wonen of ervaringen willen delen over wonen in een appartementengebouw.

Welkom op de Eigen Huis Community. Dit is de plek om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen over het verduurzamen en kopen van je eigen woning. De community is een plek om je tips en kennis met andere huiseigenaren te delen op basis van jouw ervaringen.

Ledenservice

Heb je een hele dringende vraag over je lidmaatschap of diensten van Eigen Huis? Dan kun je beter contact opnemen met de ledenservice. Deze is bereikbaar van op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Staat je vraag er al tussen?

De kans bestaat dat je vraag al eens is gesteld en dat deze al is beantwoord. Check daarom eerst in de bestaande categorieën of je vraag daar al tussen staat. Maak gebruik van de zoekbalk op de homepage om te kijken of je vraag al eerder is gesteld. Dubbele vragen worden verwijderd of samengevoegd met een bestaand topic. 

Tips voor een leuk profiel

Voeg een leuke handtekening toe aan je profiel. Dit is een specifieke zin die onder al je berichten staat. Als je het niet al hebt, voeg een leuke profielfoto toe.

Wees niet bang om vragen te stellen

Soms zijn gebruikers bang om een vraag te stellen. Schroom niet, er bestaan geen domme vragen. Sterker nog, dit is een forum. Daar kun je juíst je vragen stellen want andere gebruikers helpen je graag. Dus stel je vraag en maak een topic aan.

Wees zo duidelijk mogelijk

Als je een vraag hebt, stel deze dan zo specifiek mogelijk. Loop je bijvoorbeeld vast bij het zoeken van een leverancier van zonnepanelen? Leg dan goed uit wat je zoekt en wilt en waar je graag advies bij zou hebben. Kennis delen kan natuurlijk ook! Heb jij een hle goede ervaring die relevant is voor andere huiseigenaren? Deel het. Er wordt wel scherp gelet op reclame. Zie hiervoor de Forumvoorwaarden.

Wees geduldig en stuur geen spam-berichten

Soms duurt het iets langer voordat iemand antwoord kan geven op je vraag. Plaats je vraag daarom niet in elk subforum. Dit ervaren andere gebruikers als niet prettig en het schept bovendien verwarring. Uiteindelijk krijg je altijd een reactie op je vraag.
 

Handige topics om gelijk aan de slag te gaan

Hoe schrijf je een topic?
Wat betekenen alle termen op de community?
Stel jezelf voor
Hoe beheer ik mijn persoonlijke instellingen op de community?


This topic has been closed for comments