F.A.Q.

Veelgestelde vragen over de community

  • 17 January 2019
  • 0 reacties
  • 690 Bekeken
Veelgestelde vragen over de community
Reputatie 2
  • Community manager
  • 4 reacties
Heb je een vraag over het gebruik van de community? Misschien staat deze bij de onderstaande veelgestelde vragen.

Waar is de Eigen Huis Community voor bedoeld?
De community is een online platform waar je kunt praten over het verduurzamen en kopen van je woning. Onder andere over zonne-energie, isoleren, hypotheek, koopcontracten en duurzaam verwarmen.

Als ik reageer op de community, kan iedereen dit dan lezen?
Ja, alle onderwerpen en reacties zijn openbaar. Om deel te nemen aan een gesprek of om een vraag te stellen moet je je wel even registreren.

Moet ik lid zijn van Vereniging Eigen Huis om deel te nemen aan de community?
Nee, dat hoeft niet. Hoe meer mensen deelnemen aan de discussies, hoe beter.

Ik heb al een account om in te loggen op de website van Vereniging Eigen Huis, kan ik dan automatisch ook inloggen in de community?
Nee, je moet je apart registreren voor de community.

Wat is mijn gebruikersnaam?
De gebruikersnaam kies je wanneer je je registreert bij de community. Het is de naam waarmee je zichtbaar bent op de community. Als je lid bent van Vereniging Eigen Huis, kun je je gebruikersnaam van de community ook in je account-omgeving op eigenhuis.nl vinden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuwe aanvragen?
Door bij het inloggen te klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Vervolgens kun je je gebruikersnaam of e-mailadres invullen en krijg je een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe kan ik mijn account op de community verwijderen?
Het verzoek om je account te verwijderen, kun je sturen naar community@eigenhuis.nl of in een privébericht aan een moderator. De gebruikersnaam die je op de community gebruikte, zal dan geanonimiseerd worden en je e-mailadres en andere persoonsgegevens worden verwijderd. Je bijdragen aan de community zullen blijven staan, maar deze zijn dan niet meer te herleiden naar jou als persoon.

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag in het forum 'Gebruik van de community', dan komt één van onze moderatoren er zo snel mogelijk op terug.

This topic has been closed for comments