Wat betekenen alle termen op de community?

  • 6 August 2019
  • 0 reacties
  • 282 Bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Op de community kom je verschillende termen tegen, zoals: topic, badge of sticky. Voor iedereen die hier iets meer over wilt weten heb ik dit topic aangemaakt.

Topic: Een topic is een vraag, mededeling of idee die je op de community aan kunt maken. Hierover kun je vervolgens in de reacties in gesprek gaan met elkaar.
Subforum: Dit is een specifiek onderwerp binnen een categorie. Dus binnen de categorie 'duurzaam wonen' kun je een topic aanmaken in het subforum 'zonnepanelen'.
Sticky: Een sticky topic blijft altijd bovenaan staan in het subforum. Dit zorgt er voor dat nieuwe topics de sticky topic niet naar onderen kunnen drukken.
Tag: Door middel van een tag kun je in het kort aangeven wat de harde kern van jouw boodschap is. Dit maakt het ook handiger voor andere communityleden om je bericht terug te vinden.
Badge: Een badge verdien je als je veel hebt bijgedragen aan een bepaald subforum. Heb je bijvoorbeeld veel comments + topics aangemaakt in het subforum isoleren, dan kun je de badge 'Isolatie Expert' verdienen
Rank: Een rank verdien je aan de hand van je algehele activiteit op de community. Het is een mix van jouw topics, reacties, beste antwoorden, gegeven- en ontvangen likes.

Lees verder gerust nog eens de volgende topics door:
Welkom op de Eigen Huis Community
Hoe werkt de Eigen Huis Community?
Veelgestelde vragen over de Eigen Huis Community

Heb je verder nog vragen over termen op de community die je niet begrijpt? Laat het dan weten in de reacties op dit topic.

0 reacties

Geen reactie

Reageer