Het eerste weekoverzicht van de Eigen Huis Community

  • 28 February 2019
  • 0 reacties
  • 252 Bekeken
Het eerste weekoverzicht van de Eigen Huis Community
Reputatie 3
  • Oud Community Manager
  • 39 reacties
Hallo allemaal,

Dit was de eerste week op de Eigen Huis Community. En we zijn gelijk tot over de 100 leden gegroeid! 115 leden om precies te zijn. Leuk als je je even voorstelt. Dat kan in dit voorsteltopic.

En er zijn deze week ook gelijk een paar hele mooie topics aangemaakt en aangevuld. Bijvoorbeeld deze levendige discussie over warmtepompen door @wbvds. En in dit topic van @michelvanw geven leden elkaar tips over de omvormer. Eigenlijk precies waar de community voor bedoeld is. Ervaringen delen, tips en vragen.

Of gewoon inspirerende verhalen. @paul joosten maakte een topic aan over het verduurzamen van zijn monumentale woning in Veendam. Gasloos nog wel! Het hele avontuur is terug te lezen op zijn blog. Speciaal voor dit soort verhalen hebben we een nieuwe categorie aangemaakt. Deel ook jouw verhaal over het verduurzamen van de eigen woning!

Tot slot nog even twee leden uitlichten die gelijk deze eerste week al druk waren met reageren. @carool van kesteren en @geertn ontvingen de meeste likes voor hun reacties. Wij zijn benieuwd wie er als eerste een 'badge' verdient van Gangmaker op dit nieuwe platform.

Fijn weekend!

0 reacties

Geen reactie

Reageer