Het nieuwe weekoverzicht van de Eigen Huis Community

  • 7 March 2019
  • 0 reacties
  • 462 Bekeken
Het nieuwe weekoverzicht van de Eigen Huis Community
Reputatie 3
  • Oud Community Manager
  • 39 reacties
Dit is het tweede weekoverzicht van de Eigen Huis Community en er is al weer genoeg te melden. In het voorsteltopic hebben inmiddels enkele leden zich voorgesteld. Dat is erg leuk om te lezen. De community is de afgelopen week gegroeid naar 139 leden en elke dag komen er weer een paar bij. Het meest gewaardeerde lid van deze week is @driepinter die in een week tijd wel 5 topics en 8 vragen beantwoord heeft!

Inmiddels is de community ook de plek waar de column van Daphne van Paassen besproken kan worden zodra deze is uitgekomen in het magazine. In de laatste column schrijft ze over het plaatsen van radiatorfolie. Een simpele en goedkope maatregel om warmte te behouden. Hebben jullie daar ook ervaring mee? Leuk als je reageert!

Veel experts die kunnen helpen met vragen
We merken dat er inmiddels behoorlijk veel experts in de community zitten. Dat is bijvoorbeeld zichtbaar in dit topic over een warmtepomp. Het zou mooi zijn als deze expertise ook ingezet kan worden bij het beantwoorden van zowel lastige als minder ingewikkelde vragen. Bijvoorbeeld deze vraag over infraroodpanelen van René. Wij zijn er van overtuigd dat er uiteindelijk veel meer mensen met vragen deze community gaan vinden. Het is geweldig om te zien dat er al zo'n grote groep leden zijn die al veel ervaring hebben met het verduurzamen van de eigen woning.

Benieuwd welke topics er allemaal zijn met openstaande vragen? Zie hier het overzicht van onbeantwoorde topics.

Heb je trouwens een idee voor Eigen Huis? Dat horen we dan graag. We hebben er zelfs een speciale plek voor ingericht. Er kan zelfs gestemd worden op jouw idee voor Eigen Huis.

En nog een tip. Wist je dat je als auteur van een topic een 'beste antwoord' kunt kiezen op een vraag? Dit helpt anderen weer die meelezen in een topic.

Fijn weekeinde en tot volgende week!

0 reacties

Geen reactie

Reageer