Weekoverzicht #3: De week dat we verdubbelden!

  • 15 March 2019
  • 0 reacties
  • 292 Bekeken
Weekoverzicht #3: De week dat we verdubbelden!
Reputatie 3
  • Oud Community Manager
  • 39 reacties
Deze afgelopen week (8-15 maart) is de Eigen Huis Community verdubbeld. In nieuwe leden, in topics en in reacties. Allemaal prachtige cijfers. Het wordt steeds een gezelliger platform op deze manier.

Nog iets moois om te merken: in vrijwel alle topics worden antwoorden gegeven. Zelfs op momenten dat er door grote toeloop topics lijken onder te sneeuwen, zijn er antwoorden. En topics verdwijnen natuurlijk niet. De communitymanagers, @pieterv en ondergetekende, proberen altijd weer topics onder de aandacht te brengen van de actieve leden.

En soms is een vraag al gesteld. Als moderator wil je graag een beetje overzicht houden in vragen en antwoorden. Dus in een bijzonder geval van een vraag die al letterlijk gesteld is zullen we deze verplaatsen naar een bestaande discussie. Dit heeft als voordeel dat er verschillende experts of ervaringsdeskundigen betrokken raken bij deze nieuwe vraag. Zo kan er toch snel een antwoord komen.

Deze week is er nog iets nieuws gebeurd. De leden @driepinter en @photoncatcher hebben de titel 'actieve deelnemer' gekregen. Het platform houdt van deelnemers bij hoeveel likes, topics, antwoorden en 'Beste Antwoorden' gegeven worden. Wij waarderen activiteit zeer. Hoe meer antwoorden en inzichten, hoe beter. Want verduurzamen is pionieren en jullie zijn 'De Verduurzamers'. Pioniers op het gebied van verduurzamen van de eigen woning. Daar wordt overal heel veel over gepraat, maar jullie doen het. En vertellen erover. Bijvoorbeeld in dit prachtige voorsteltopic of in 'Jouw Verhaal'. Hele mooie dingen.

En wist je dat de redactie van het Eigen Huis Magazine ook aanwezig is in de community? Redacteur @marijke stelt regelmatig een vraag op dit platform. De antwoorden en inzichten kan ze mogelijk weer gebruiken in haar artikelen. Ze is nu bezig met een artikel over tweedehands zonnepanelen.

Genoeg gepraat. Deze vraag van @FransBoer over impregneren staat nog open. En deze vraag van het isoleren van dak door @RikS ook. Misschien kun je helpen?

Fijn weekeinde!

0 reacties

Geen reactie

Reageer