Isoleren tussenvloer

  • 21 November 2021
  • 1 reactie
  • 25 Bekeken

Ik heb een jaren-30 huis en heb zoals bij velen tocht op veel plekken. De meeste zijn logisch te benaderen en aan te pakken. Maar één van de plekken is wat lastiger en ik kan er eigenlijk geen specifieke tips voor vinden. Ik heb veel tocht via de tussenvloer van de begane grond en de eerste verdieping. In dit soort maanden merk je dat al snel door koude voeten op de slaapkamers, maar ook in de woonkamer is het te merken door een stroom koude lucht via de stroomaansluitingen van de lampen in het plafond.

Het plafond van de woonkamer is gestuct en de houten vloer op de verdieping eruit halen zie ik ook niet zo zitten. Over de hele verdieping is een massief grenen vloer op groene platen gespijkerd op de oorspronkelijke houten vloer.

Op welke manieren zou ik dit kunnen aanpakken? 


1 reactie

@RandolfB ik raad aan om telefonisch contact op te nemen met onze Bouwkundige Ledenservice. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur - 18.00 uur en vrijdag van 9.00 uur - 16.30 uur. Het telefoonnummer is 033-4507750. Zij kunnen je zeker hierin van advies voorzien. Groet, Thea

Reageer