Vraag

Op zoek naar een dakbedekkersbedrijf in Flevoland

  • 12 January 2020
  • 5 reacties
  • 470 Bekeken

  • Nieuwe deelnemer
  • 3 reacties

Wij hebben de nodige last van vogels, die hun nestjes onder ons dak hebben gemaakt, ondanks dat er strings met "vingertjes” onder liggen, maar daar hebben deze vriendjes geen probleem mee.

Dus hebben wij een bedrijf laten komen voor een offerte om aan dit probleem iets te doen. . Op de vraag bij welke organisatie zij waren aangesloten en of daar garanties gegeven werden, kregen wij als antwoord dat dit zo duur zou worden dat zij dan geen normale prijzen meer zouden kunnen vragen. Ja, dan is de discussie gauw over. Maar wij willen alleen met een bedrijf in zee welk garantie geeft. En ja, wij weten natuurlijk ook dat dit niet verzekerd van goede kwaliteit van hun te leveren werk.

 

Gevraagd aan VEH of er zo'n organisatie is, kregen wij eigenlijk te horen van neen.

 

Wil daarom weten of wij te rigide reageren en of er anderen zijn die dit risico wel willen lopen. Het liefst natuurlijk met suggesties hoe wij dit zouden kunnen oplossen.


5 reacties

Reputatie 5
Badge +1

Huub,

 

In welke regio ben je woonachtig?

 

Geert Nap

Hallo Geert, 

 

Flevoland.

Reputatie 5
Badge +1

Huub,

In 2012 heeft Dolfsma Kampen op onze platte daken (in Nieuwleusen) nieuwe dakbedekking gelegd en dat naar onze tevredenheid inclusief 10 jaar garantie. Het is niet de goedkoopste leverancier maar wel zeer deskundig. Misschien kan Dolfsma je goed helpen.

 

Geert

Geert, dank je wel voor de reactie. Heb Dolfsma benaderd en deze gaf aan dat zij alleen in de zakelijke markt actief zijn en niet meer (!) in de particuliere markt. Deze ervaring hadden wij ook al met een ander bouwbedrijf. 

 

Ik zoek een goede dakbedekking in Almere Flevoland

Reageer