Vraag

Demonteren en herplaatsen zonnepanelen na plaatsing dakkapel

  • 27 March 2022
  • 5 reacties
  • 1238 Bekeken

Wij zijn voornemens een dakkapel te laten plaatsen en zijn reeds in bezit van 16 zonnepanelen. De panelen zijn 7 jaar oud en functioneren (zover wij weten) nog goed. Na plaatsing van het dakkapel zouden alle panelen weer herplaatst moeten worden. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en ons bedrijven aan kunnen raden om de panelen te demonteren en na plaatsing van het dakkapel terug te plaatsen?


5 reacties

@D.T.A.D Welkom op de Community van Vereniging Eigen Huis. Goed dat je deze vraag stelt. Mogelijk dat er vanuit de Community nog reacties komen maar ons eerste advies zou zijn dit na te vragen bij het bedrijf wat destijds ook de panelen geïnstalleerd heeft. Groet, Thea

 

wij willen ook de panelen laten verwijderen en terugplaatsen op schuin dak ivm nieuwe pannen.

Destijds (2012) systeem aangekocht via vereniging eigen huis, maar de installateur is inmiddels al enkele jaren failliet, dus sindsdien geen app meer om panelen te monitoren, dit jaar geen beloofde professionele reiniging en nu dus ook geen bedrijf die ze kan verwijderen en terug plaatsen.

kan vereniging eigen huis hier iets voor ons betekenen?

 

@F.M.V Jazeker kunnen wij hierin iets voor je betekenen. Neem even contact met ons op via 033 450 77 50. Groet, Heidy

Hebben jullie een oplossing gevonden? Helaas heb ik hetzelfde probleem.

Goedendag,

Ik heb 8 zonnepanelen via de actie van Vereniging van eigenaren gekocht en deze wil ik ook tijdelijk laten verwijderen en herplaatsen wegens het plaatsen van een dakkapel. Ook ik zou hier ook informatie over willen hebben. De leverancier van de zonnepanelen was destijds SolarNRG.

B.v.d

Reageer