Vraag

Wie heeft ook slechte ervaringen met de collectieve inkoop zonnepanelen bij SolarNRG van begin dit jaar?

  • 25 June 2022
  • 1 reactie
  • 1159 Bekeken

  • Nieuwe deelnemer
  • 0 reacties

Begin januari,  heb ik ingeschreven voor de collectieve inkoop zonnepanelen. De gunning was SolarNRG.

Installatie zou conform de aangeboden informatie normaal binnen 8 weken worden gerealiseerd.

Installatie is nog niet gerealiseerd. Er is al 2-keer een installatie ingepland maar de eerste keer kwamen ze niet opdagen en de tweede keer ontbraken spullen waardoor installatie niet kon doorgaan. 

Opzich kan het gebeuren dat zaken fout gaan maar herinplannen van een installatie resulteert in een maand vertraging. SolarNRG geeft aan dat het druk is en dat men geduld moet hebben.

Hebben anderen ook deze slechte ervaringen?

 

 


This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 2

@Tas Goedemiddag Tas, de Eigen Huis Community is niet het kanaal om reviews te plaatsen of klachten te ventileren over een zonnepanelenleverancier. De Community dienst als dialoog over verduurzamen. We hebben voor je melding aparte kanalen zoals onze telefonische Ledenservice. Binnen de Collectieve Inkoop Zonnepanelen bieden we ondersteuning. Ik zie dat je deelneemt en je ons op 23 juni hebt gemaild over de situatie, er een interne melding is gemaakt en we je reeds een reactie hebben gestuurd. Zijn er nog onduidelijkheden dan kun je hiervoor bellen met 033 450 77 50 tot 21.00 vanavond. We gaan graag verder met je in gesprek via het juiste kanaal. Deze topic wordt gesloten. Groet, Stephanie