infraroodverwarming

  • 10 May 2021
  • 1 reactie
  • 199 Bekeken

  • Nieuwe deelnemer
  • 0 reacties

De Eurom infrarood verwarming Mon Soleil DSP 770 is een volledig frameloze infrarood paneel van 770 Watt voor aan de wand. Dit design model is voorzien van een ingebouwde thermostaat, die ook uit te breiden is met een met extra thermostaat. Deze infrarood verwarmer is te bedienen met het handige display voor op de kachel, of via de Eurom Smart App. De Mon Soleil DSP 770 infraroodverwarming zorgt voor een efficiënte en zuinige manier van verwarmen, en is perfect als permanente verwarming.

 

Dankzij de meegeleverde voetjes is dit verwarmingspaneel ook staand te gebruiken. Er zijn ook lichtere types van dit type infrarood paneel verkrijgbaar; 400 wattage and 650 wattage infrarood panelen

 

Translation

Mon Soleil DSP 770 Wifi

The Eurom Mon Soleil DSP 770 is a completely frameless heater of 770 Watts, for on the wall. This design model has a build-in thermostat that is also expandable with an extra thermostat. This infrared heater can be operated throught the display on the heater, or through the Eurom Smart App. The Mon Soleil DSP 770 infrared heater is an efficient and energy-saving heater, and is perfect as permanent heater.

 

With the supplied feet this heating panel can also be used standing.

https://eurom.nl/product/verwarming/infrarood-kachels/mon-soleil-dsp-400-wifi/


1 reactie

Reputatie 7
Badge +2

Het is niet de bedoeling om reclame te maken op dit forum.

Reageer