Vraag

Welke partij moet ik inschakelen voor het isoleren van mijn kozijnen?

  • 8 October 2019
  • 9 reacties
  • 622 Bekeken

Hallo, begin dit jaar is uit een thermografisch onderzoek gebleken dat we aanzienlijke warmte verlies hebben bij de kozijnen en onze deuren. Het betreft een jaren 30 appartement en er zijn idd veel kieren en spleten, deuren met dunnen schotjes e.d. Heeft iemand advies bij wat voor een bedrijf zoiets het beste aan te pakken. Mijn aannemer is hier niet in gespecialiseerd, anders dan alle kozijnen vervangen maar dat is waarschijnlijk niet nodig. Wat tocht strips plaatsen lijkt ons ook niet afdoende. We zoeken een partij die ervaring heeft het oplossen van dit soort tekortkoming uit thermografische onderzoeken. Heeft iemand hier ervaring mee en/of advies? Hartelijk dank, Xander

9 reacties

Reputatie 7
Badge +2
Over welke regio gaat het?
De jongens die mijn zonnepanelen hebben geplaatst leveren ook een zogenaamde
kierdichtingsservice. Daarbij wordt oa de kierdichting ingefreezed in het kozijn, wat een nette oplossing zou moeten zijn.

Is bij mij nog niet uitgevoerd, maar staat wel op de nominatie.

Anne.
Dank voor je reactie Anne, het betreft Amsterdam. grt Xander
Reputatie 7
Badge +2
Da's jammer, ik denk niet dat EnergyGuards uit Den Haag ook in A'dam die service levert.
Je zou ze eens kunnen bellen om te vragen of ze toevallig een goede conculega kennen bij jou in de buurt de dit soort service levert.

Heeft degene die het thermografisch onderzoek geeft gedaan geen suggesties gegeven wat je zou kunnen doen en wie daar bij jou in de regio in gespecialiseerd is? Ik zou denken dat zij je daar wel mee verder zouden moeten kunnen helpen.

Anne.
dank, ik ga eens bellen. Mss dat zij een partij in Amsterdam kennen. En nee, diegenen die het onderzoek deden hadden geen waaier aan bedrijven die met de resultaten aan de slag konden gaan en ook begaan waren met een dergelijk onderzoek. Gat in de markt...:)
grt Xander
Reputatie 4
Badge +3

Welkom op de community @Xander! Ik heb de titel van je vraag iets aangepast. Laat je het weten zodra je een partij hebt gevonden in Amsterdam? Daar zijn andere communityleden namelijk ook vast heel erg mee geholpen. @Anne bedankt wederom voor je altijd behulpzame reacties. 

Hi Pieter, zal ik doen. grt Xander

Ik heb afgelopen weken contact gehad met Energy Guards uit Den Haag nav posting van Anne. In eerste instantie veel belovend aangezien men het thermografische rapport wilde hebben en wel mogelijkheden zag. Daarna niets meer vernomen. Paar keer gebeld, paar keer gemaild, geen enkele reactie! Zee teleurstellend. Geen aanrader dus, ook als zijn ze soms ook in Amsterdam werkzaam, aldus EnergyGuards.

Indien iemand nog een idee heeft dan houd ik me aanbevolen.

Reputatie 6
Badge +1

Je geeft wat weinig informatie. Zijn het houten of metalen kozijnen. En hoe staat het met de muurisolatie. Als daar bijvoorbeeld nog niets inziet zou je dit ook kunnen aanpakken d.m.v. het volschuimen van de spouw. Is er überhaupt wel een spouw in jouw 30 jaren woning.

Reputatie 7
Badge +2

Ik heb afgelopen weken contact gehad met Energy Guards uit Den Haag nav posting van Anne. In eerste instantie veel belovend 

Ik zou toch nog even blijven proberen.

Ze hebben het idd wel rete druk volgens mij,
maar tot nu toe hebben ze altijd wel op mijn emails gereageerd.
Via de telefoon duurt het soms wel even voor de jusite persoon beschikbaar is.

Ik heb overigens geen aandelen,
dus als je een andere goed partij vind dan lees ik dat ook graag ;)
 

Reageer