Vraag

Collectieve Inkoop Internet, TV en Bellen

  • 13 November 2021
  • 4 reacties
  • 493 Bekeken

Ik kan het inschrijfformulier niet vinden.

Makkelijk overstappen naar een andere provider?

Met onze Collectieve Inkoop Internet, TV en Bellen nemen wij voor jou het uitzoekwerk uit handen. Je bent zeker van goede voorwaarden en een scherpe prijs. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

https://www.eigenhuis.nl/collectieve-inkoop-internet-tv-bellen#/


4 reacties

Op dit moment is er geen actie voor de collectieve inkoop van internet, tv of bellen. Vandaar dat je geen inschrijfformulier kunt vinden. 

Reputatie 1

@DaphneW Hoi Daphne, ik begrijp dat je via onze Eigen Huis nieuwsbrief op de hoogte bent gesteld van het volgend artikel Besparen met nieuw contract internet-tv en bellen. Je hebt helemaal gelijk het klopt dat er nog geen link is voor een inschrijving. Deze communiceren we pas als die daadwerkelijk van start gaat. Ik kan de verwarring begrijpen. We communiceren onze acties op de volgende manieren:

  • In het Eigen Huis Magazine
  • Via onze website communiceren wij wanneer een nieuwe ronde van start gaat
  • Via onze nieuwsbrieven. Hierin communiceren wij over al onze acties met daarin ook een inschrijflink
  • Tijdens de inschrijffase kan het zijn dat wij via verschillende media een commercial uitzenden

Groet, Stephanie

 

Ha Stephanie,

Uhm zojuist een verleng aanbod gekregen van Budget alles in een...ze bieden hetzelfde aan maar nu zonder collectieve inkoopkorting...gaat VEH nog een ronde collectieve inkoop internet (glasvezel +100MB) doen voor 17 augustus a.s.? 

 

hoor graag, Hans

Reputatie 1

Hoi @Hans Welkom op de VEH-community op dit moment hebben nog geen nieuwe actie lopen. We maken de inschrijving bekend via onze nieuwsbrieven, Eigen Huis Magazine en andere mediakanalen. Groet, Stephanie

Reageer